Масло з кісточок винограду 100 мл

Виробник:Мирослав

Модель:miroslav

Наявність: Є в наявності

Ціна: 75 грн.
Кількість:

Олія з кісточок винограду

Є рослинна олія, одержувана, методом холодного пресування, що дозволяє зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його корисні властивості: цитопротекторні, антиоксидантні і регенеруючі. Висока біологічна активність виноградної олії обумовлена комплексом біологічно активних речовин (поліненасичених жирних кислот, біофлавоноїдів, а також вітамінів). серед яких центральне місце займає представник біофлавоноїдів - олігомерний проантоціанідин - антиоксидант, що перешкоджає переродженню клітин.

Основні властивості:

Потужний природний антиоксидант; посилює дію вітаміну С; знижує рівень холестерину у крові, стимулює обмін речовин; уповільнює процеси старіння, зносу клітинних мембран і самих клітин, отже, і самої організму загалом; підвищує стійкість організму до дії радіації та інших шкідливих факторів зовнішнього середовища; має антиканцерогенну дію; виявляє явний косметичний ефект щодо шкіри; перешкоджає виникненню тромбів та атеросклеротичних бляшок на стінках судин. Ефективність зв'язування та нейтралізація дій вільних радикалів, що утворюються при дії іонізуючого випромінювання; застосовується для лікування променевої хвороби; має протизапальну та бактерицидну дію. Незамінні жирні кислоти, що легко сприймаються шкірою, утримують і відновлюють водолужний баланс у клітинах, відновлюють природний захисний шар епідермісу; підвищують відсотковий вміст вологи в шкірі, завдяки багатим природним зволожувачам. При дії високоактивних поліфенолів легше проходить процес самознищення уражених раковою пухлиною клітин.

Застосовують при:

  • для покращення венозної та лімфатичної циркуляції
  • зміцнення дрібних судин
  • для загоєння виразки шлунка та дванадцятипалої кишки
  • для покращення жирового обміну
  • у кулінарії
  • у косметології

Кулінарія
Олія виноградних кісточок починає диміти при високій температурі (близько 216 ° C), тому його можна використовувати у високотемпературних методах обробки продуктів. Завдяки чистому та легкому смаку, його часто використовують для заправки салатів та в майонезах, а також як основу для масляних витяжок із часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.

Косметологія
Воно виявляє протизапальну, антисептичну, бактерицидну, регенеруючу, зволожуючу, тонізуючу дію.
Олія виноградних кісточок є гарним живильним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву та в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру та сприяє розгладжуванню зморшок. Це масло також використовують для догляду за жирною, проблемною та пористою шкірою. Його застосовують при дерматитах, стрептодермії, вугровому висипі та ущільненнях, а також як базисну основу для масажних сумішей при целюліті.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: